Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ett krossat hjärta"

När jag sa att jag inte ville se dej igen, så nickade du och log.
När jag berättade hur ont det gjorde att oroa mig för dej, så sa du "jag förstår".
Men jag tror inte du fattar hur mycket jag älskar dej.
Jag har försökt glömma, sluta tänka, få ut dig ur mina drömmar.
Men inget fungerar. då du smyger in i mitt liv hur jag en gör.
Jag står vid ett val, att glömma gå vidare, Men det är svårt.
Eller alternativ två där vi försätter med våran dåliga vals.
Så frågan är kan man älska och glömma på samma gång?

Av: Chaiya




Fri vers (Fri form) av Chaiya
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-18 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiya