Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi sitter och hoppas

Vi sitter vid bardiskar
med en öl som enda sällskap och hoppas

Vi sitter på tunnelbanan
på väg hem till middagen med familjen och hoppas
att något annat än skärmen ska lysa upp våra liv

Vi sitter på plastbackar
med pappmuggar vid våra fötter och hoppas

Vi sitter i skyddsrum
skakar av köld och bomber som kreverar och hoppas

På något vi inte.

* * * * *

Vi längtar efter det som ännu inte hänt.

Vi saknar det vi en gång hade.

Vi hoppas på något vi inte.




Fri vers av Lars Klippmark
Läst 305 gånger
Publicerad 2017-02-15 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Klippmark
Lars Klippmark