Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min egen bild : Copyrighter ; Soligajag_1


Underbara Liv!

Idag kvittrar fåglarna så glatt utanför ,
det ger mig en sådan livsglädje om på nytt.

Vill ta hela världen i famn och skrika ut min längtan ,
ibland behövs det så lite av den mänskliga värmen.

Stod vid kaffe vagnen igår samtidigt som jag njöt av solen
som sken från en strålande blå himmel.

Att få sig ett gott skratt och en varm kram gör din dag hel.
Du promenerar hem med ett leende i hela ansiktet och
drömmer dig bort till en underbar plats på jorden.

Kärlek och omtanke om varann behöver inte vara varken
jobbigt eller betungande.

Ge någon ett leende som du möter på din väg ,
så ska du se att det besvaras med glädje och till och med:
- Tack för ditt goá leende , ha en fin dag !!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-16 10:21



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Glädje kärlek skratt omtanke sprids ur och genom din härliga livsbejakande text. Texten gjorde mig glad och jag tar med känslan till de möten jag har framför mig idag. Tack för glädjen du sprider ur dina texter!
2017-04-24

  Ljusletaren
Kul att höra :-)
Fortsätt och le/ kram
2017-02-16

    ej medlem längre
Tack du fina poetvän och spridare av glädje och värme!
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP