Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av livet



De stod där hallen
och höll om varandra
Vi skall förlova oss, sa de
och ögonen lyste

De stod vid julgranen
och höll om varandra
Vi skall ha barn, sa de
och ögonen lyste

De satt i trädgården
tätt tillsammans
Vi skall ha barn, sa de
ocg ögonen lyste

De satt i var sitt soffhörn
långt ifrån varandra
Vi skall flytta isär, sa de
och ögonen var trötta och tomma

De möts någon sällsynt gång
de står långt ifrån varandra
och ser på sina barn
och ögonen lyser




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-05-19 18:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Här har du fångat tidens tand på ett sanningenligt sätt...jag håller tummarna...min äldsta gifter sig 1 juli...hehe
2006-05-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

En litet sorgsen men ack så verklig dikt om livet. Att man först kan tindra för varandra och sedan vända sig bort. Tur att barnen fortfarande får tindra i alla fall. Bra skrivet! Hälsar vännen Fredrik
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors