Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tillåtet att drömma, va...


Upp i rök

Elden brinner 

alltmer långsamt

falnande

stilla sprakande

Här sitter vi stilla 

bredvid varandra

tittar in i elden

och söker efter blå eld-princessor i flammorna

Varsitt glas bubbel i handen

tysta men i samförstånd vilande 

i varandras kontemplation

Båda trötta efter lång arbetsvecka

Här finns inga krav

inget behov av prestationer

Det är här vi hämtar kraft

i äkthet, kärlek och samförstånd

Nu 

bara glöden kvar

Glasen är tomma

Vi tittar på varandra

Jag ser glöden i dina ögon

det glimmar till

- samtidigt inser jag 

att allt

bara var en dröm




Prosa av Mymlan58 VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-18 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är genom drömmen som önskningarna växer fram, senare visar det sig oftast att verkligheten överträffar den dröm man hade.
Jag önskar att detta sker för dig!
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP