Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskan, dröm eller möjlighet?


Inbillad förälskelse?

Mitt emellan dröm och nu

skräcken för att vakna

att upptäcka att det var just det 

en dröm.

Jag glider tillbaka

in i det obestämbara,

in i tryggheten som omsluter mig,

lugnet, tillfredsställelsen och overkligheten.

Nyss släppte jag kontrollen

och blev för en stund obalanserad.

Härligt, underbart, yr.

Överraskad,

av min egen reaktion på dina påhitt.

Jag överlät mig helt till dig

Du fick mig!

Du suddas ut och försvinner, 

och jag inser,

att Du bara är en produkt

av min egen fantasi,

min hjärnas påhitt 

som en försoningsgåva

till mitt brustna hjärta.




Fri vers (Fri form) av Mymlan58 VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-19 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som berör
smärtan inför jagets känslor
Hoppas missförstånd byggt raviner

En varm kram









2017-05-01

    ej medlem längre
Det är som bättre att låta bli alla för att man är bättre i deras fantasi en i verklighet och så slipper man bli dumpad.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan58
Mymlan58 VIP