Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsaktuell replik till Trump

Look what happened in USA !

Unbelievable !

Who could know what could happen in USA ?




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-19 21:06



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra skriftat men ironisk touch !.
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP