Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums lagar

Livet jagar mig
genom gränder av ovisshet
dunkla drömmar river och sliter

Dagen innan
kan lika gärna vara
dagen efter

Nuet låter sig inte fångas
att aldrig aldrig finna ro

Jag är ett eget universum
men vi lever i samma värld




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-02-20 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP