Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken upptäckt!


Duger inte duger inte duger inte
Har jag gjort det någon gång?
Går ut att hämta lite frisk luft
Andas....




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 421 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-02-21 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att gå ut i naturen och bara andas är en mycket bra strategi. Jag hoppas att våren för med sig friska fläktar, solsken, värme och nyorientering i ditt liv. Kram <3
2017-03-15

  Karina"Kia"
Livets påfrestningar..till det yttersta och inte duger!

Starkt skrivet med en ton av uppgivenhet..men att komma ut ..focusera sig på annat

Du duger oerhört mycket du betyder mycket för mig ..kärlek<3

Ingen är perfekt<3
2017-03-02

    ej medlem längre
Jag har gjort samma upptäckt som dig, hämtat frisk luft och sen återhämtat mig.
Frisk luft är viktig, att komma ut, se livet med andra ögon. Bra inlevelse i texten, för den är så sann.
2017-03-02

  aol
Träffande ord som borrar sej djupt in,
2017-02-28

  Monika A Mirsch VIP
Vårens färger lyser över din dikt!
2017-02-24

  Salvation Pepper
Så få ord, och så starka känslor.

Bra fångat. Väldigt bra.
2017-02-23

    ej medlem längre
Ser ett strålande ljus i slutet på den snötyngda vägen - hoppets ljus!
2017-02-22

    ej medlem längre
Alla är vi värdefulla - juveler skapas
i våra sinnen av minnen

2017-02-21

  Blomma-Stjärna VIP
omskakande och berörande -
Andas...
2017-02-21

  OT
Tunga rader! Sista raden ger extra krut i textens sammanhang (man kvävs liksom i textens början.)




2017-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Livet rasar och man står där i kaoset!
Stark text som berör.
2017-02-21

    jaybird
Syre i dina rader, lungors djupa tankar. Ljuvlig skapelse och bild, fenix911.
2017-02-21

  Quasimodo
Känns lite pressat och tryckt här och ett behov av att andas ut!
2017-02-21

    Sefarge VIP
Senvintertvivlet i allas
våra hjärtan. ..
Men med hoppets tro
skall vi överleva?
:)
2017-02-21

    ej medlem längre
Kraftfull!
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska