Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt


Skuggorna de tätnar och dagen den är all
när mörkret faller kommer natten isande kall
men vad som i stillheten viskas
är ingen av oss som vet
då det djupa språkets mening
är skogens hemlighet




Fri vers av Gigi
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-24 12:02



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väldigt vackert skriftade rader.
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi