Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjälplösa snurriga lilla värld

Bit för bit förvägras mig

detaljer av allehanda slag

Idag påstår min dator

att jag inte har rätt till

ansluta ljud från en

grann-br-förening

Vår egen verkar inte

ha varit lika förekommande

Så det blev ett slag till

i huvudet och hjärncellerna

Kampviljan hos mig själv

avtar då allt annat 

tar så mycket energi

och kraft

Återigen ljuder texten

"Ge mig en spruta"

från gamla låttexter




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-24 14:37



Bookmark and Share


  Kim VIP
Blir gråtmild av all Er fina uppbackning! Sitter just nu o kämpar för att föra över foton från mobilen till datorn...
2017-02-25

  Eva Helene VIP
Skriva kan du och texterna är viktiga! Kram!
2017-02-25

  Ida-Marianne
Jag slarvade med tangenttrycken Styrkekram skulle det stå...
2017-02-25

  Ida-Marianne
Vi får hoppas att forskningen går framåt när det gäller din sjukdom. Jag kan inte göra något annat än skicka dig en sryrkekram och säga att du kämpar otroligt bra. Du beskriver dina känslor så starkt att vi förstår till 100 % hur du upplever försämringarna.
2017-02-25

    ej medlem längre
Text som berör!
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP