Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilken kanal..

kanske kan jag nöja mig med dig

men jag orkar inte vara tillgänglig alltid

jag har ett eget liv som skulle kosta dig tårar

jag bryr mig för mycket om det

jag vill inte göra någon illa

jag försökte

men det går bara en stund i sänder

det känns bara tillgjort alltihop

 

jag väljer den där fjärren i stället

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-24 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP