Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för vi som inte räknas..


De Ansiktslösa

väntandet väntar jag med kämpar o ler/
stärkande sken från en längtande lek/
vem vill vara med att känna sej hel?/
alla vet att lagens stämplar är fel/

alla ser hur dagen inte älskas av er/
men har mat i magen luft i lungan, räkna med det/
det värsta jag vet är övergrepp på ansiktslösa/
kämpande steg, ett i taget medans aina mördar/

dem som aldrig blir hörda och allting förskönas/
fegheten belönas, se men inte göra något åt saken/
de står där med vapen och tar order av dom som lovar oss saker/
opolitiker dom asen! rånar den svage/

hur har de mage? hur styr de lagen?/
mycket rädd att världen kommer sluta helt tragiskt/
utanförskapet skapas av de som regerar dej/
sluta skjuta upp saken! var din egen ledare/



vers2:

de ansiktslösa blir aldrig hörda/
skamlig börda samvetet kan mörda/
anledningar blir hörda gatorna blir röda/
låt oss ta gatan tillbaka! vakna för satan!/

klart vi skall höras nu ska skall höras/
kamphunden biter tillbaka i ditt öra!/
raderna mördar de galna och de störda/
för opolitiker skadar ditt öga så blinda leder blinda/

om vi alla förenas så kommer vi att vinna/
nu kastar vi stenar och ser ainas bilar brinna/
sluta haila jävla fitta! ingen plats för fascisterna/
revolutionen kommer så ge plats för anarkisterna/

rök ditt brass utan ökens skam sitt och fnissa jao/
sök din plats i din stad du kan dekorera/
denna värld tillhör alla så sluta arrestera/
kritisera eskalerande övervakning, vafan e d dom menar?/



vers3:

den vakande tranan med lejonvrål/
tar gatan tillbaka än en gång/
hatar att hata lever i kärlekssång/
för moderjord när fader sol ej kan värma hon/

månen deras son kall och lite grå/
hör vargarna yla när dom vill dej slå/
lammet blir helt flådd bland de ansiktslösa/
fatt du it nå? dom e samvetslösa/

utbildade människor går arbetslösa/
sjukt inbillande lögner dom vill att du ska höra/
kan det lösas öga för öga tand för tand?/
vi borde ha en annan lösning pröva i ljusets kall/

alla borde höras, ha något att säga till om/
allt styrs av 1procent, vilka jävla fittor!/
moderna tiders slaveri skapar och kommer starta krig/
så stick hål i din bubbla och vakna till!/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-25 11:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Ord och inga visor"
Eller visa med visa
Ord!
:)

2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl