Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulden

Och jag skrek.
slog
Mot väggarna
Gick sönder
Föll ihop längst golvplankorna
Du suckade och kollade på mig
Bad mig komma, lugna mig
Ta sittsen vid din sida.
Mina känslor var alltid för mycket för dig
Att ta i, hantera, ens veta om
Och nu bad du mig samla mig
för att plåstra om såret där du stack kniven
Det stack i dina ögon att se blodet
Och jag såg i din blick att du skämdes
Över att jag blöde för mycket.




Fri vers av Oknytt
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-25 14:19



Bookmark and Share


  Ardo Wejka
Denna fantastiska kvinnlighet berör!
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt