Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neeeej!

nu är jag så trött

på detta kastanje-rödfärgade hår

som tillkom av misstag

genom frisörens kunnande

att håret först skulle bli mörkare

innan man kunde göra slingor

 

så det blev inga slingor

trots att det vita alltmer lyser

i hårbotten och tar över

det var ju tanken

att det skulle vara nästan

samma färg i hela håret

inget störande BRYT

men egentligen vad

gör det om hundra år

Hårbotten blir lite konstig

av mycket blek hit och dit

Kommer nog göra

mitt lilla face VÄLDIGT

blekansikteliknande

Och vem vill vara det

Hellre en solbränd same

eller  någon som kan prata

på isländska som tycks

gå rakt in i min själs

egna öronsnäckor

Som dricker på uppmaning

upp-piggande kaffe

i det som kallas för VAR-DAG




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-25 18:56



Bookmark and Share


  aol
Så berörande känsligt och fint skaldat tycker om,
2017-02-25

  H.C.B
=) kram
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP