Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar dej min själavän <3


Broken Heart

jag har fuckat upp allt finns ingen tillit kvar/
lång tid tills jag muckar finner inga svar/
varför jag lät egot styra ljög och svek/
var så rädd att förlora dej och nu har jag det/

var galet skev i saknaden av din bekräftelse/
min själavän vi är menade jag märkte det/
så jag höll i dej så hårt att vi blev sjuka av varandra/
faller nu i gråt och jag kan inte andas/

din kärlek dämpade mitt självhat du blev min drog/
ett destruktivt beteende är i regel svårt/
att greppa när man inte förstår sej själv/
ingen av oss var redo för förlåtelsen/

till oss själva och till varandra men vi hör samman/
vill att du föder mina barn älski det finns ingen annan/
med tiden tror jag vi hittar oss själva och kanske då/
blir det du och jag igen då inte allt är svårt/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-26 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl