Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärssjäl, själ, stjäl...vad?

 

 

 

 

Vad är en konstnärssjäl för dig? Vad innebär det för dig att utforska olika möten, olika språk, olika djup?

Ser du på världen annorlunda än dina vänner? Ser du sådant andra aldrig ser?

Trivs du bäst med kreativa människor? Får du energi av målningar och skulpturer? 

Någonstans så vill jag dra klockan tillbaka. Gå tillbaka till skolor där färger och dukar var vardag. Där mixen av människor fick mig att må bra, leva ut och andas nuet i varje andetag. 

Jag vill åter skapa, forma och drömma mig in i en hemlig värld där samvaro, kärlek och tilltro finns. 

Linjer, cirklar, trianglar... 

Låt mig åter få känna storstadens puls. Låt mig få göra figurer av gammal ståltråd. Låt mig måla dukar med växter, svärta och jord. Färga tegelstenar i rött, spilla vin i någons knä. Besöka källare med blues, tigga cigg i ett damrum. Låta någon måla mitt sköte med värme, ge händer fria tyglar. Blanda svart och vitt, njuta av olika fragment, göra dagar till nätter, leva på baksidan och vakna med ett leende när jag ser att allt är sant! 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-26 23:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra frågeställning i början..Tycker om texten
2017-03-05

    ej medlem längre
ställer mig bakom allt som ristats i texten, beskriver så fint vad man många gånger känner... ett vederkvickande stycke, en tänkvärdhet som rullar igång hjulen under den kreativa vagnen... applåd, applåder! tack.
2017-02-28

    glitterflicka
Vackert
2017-02-26

    glitterflicka
Vackert
2017-02-26

  petter rost
En sån fin dröm... vilka bilder du målar i den! Och frågorna du ställer som går in som nålar i huden. Väldigt fint det här, som bara
"Blanda svart och vitt, njuta av olika fragment, göra dagar till nätter, leva på baksidan och vakna med ett leende".
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP