Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min Bur

hur gör djur
det sitter i en bur
undrandes hur de ska ta sig ur

idag gick en familj förbi
ser dom inte mig här inuti
de pekade och skrattade
jag förstår inte deras glädje
ser de inte att jag lider
förstår de inte att jag saknar min familj

åh vilka härliga tider
åh vilken härlig miljö

men här sitter jag nu i min bur
snälla släpp ut mig och låt mig dö
låt mig dö i min naturliga miljö

jag vill ju bara vara som ni
jag vill ju bara vara fri




Fri vers av Dexter Högdahl
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-27 15:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan och saknad!
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl