Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring


Snön föll i stora fluffiga flingor
när tärningarna kastades

Flingornas ögon följde tärningarnas snabba väg
från molnen och ner till deras
yrande landning

Tärningarnas prickar flöt runt och
bytte plats i stor förvirring
under stirrande ögon

och ingenting var längre som förut






Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2017-02-27 18:13



Bookmark and Share


  Rise Little One
En betraktelse av det yttre som påverkar det inre
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP