Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där rysningen

När tröttheten går och lägger sig
till en melodi
som kittlar upp håren i nacken
axlarna och ner över armarna
lättar tunga lemmar
värmer
så du känner hur det strålar från huden
och alla fysiska förnimmelser förhöjs till tusen
känslan av fingertoppar som lättsamt rutschar
nerför ditt hår och längs din hud

En slinga i en låt, en text som berör ditt djupaste, en passionerad experts monolog, ett ord eller en känsla som äntligen sitter perfekt.
När pusselbitar du inte visste fanns slutligen lägger sig felfritt.




Fri vers av Verner Ask
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-01 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask