Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte

Du frågar hur jag känner
Jag vet inte
Hur kan du inte veta
Hur kan man veta om man stängt av




Fri vers av pathetic duck
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-01 17:59



Bookmark and Share


  H.C.B
det e det som r poesi
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck