Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ett ögonblick kan ett livsöde förändras


De utblåsta ljusen

 

Jag kom och det kändes skönt. Trevnaden i

Sången och Musiken bredde ut sina

Omhuldande vingar .

 

Hörde, såg och kände vackra Ord.

Levande ljus för livet i trevnaden.

Samtal i lågans flammande

och upplysande sken.

 

Plötsligt ett fräsande!! Orkanen drog in!!!

Släckte ljusen och samtalen tystnade.

Trevnaden och glädjen skars bort.

 

Ödelade hela byn och hade gjort så förut.

Marken låg kal med endast skräpet kvar.

 

Kampen för trevnaden och ljuset i kärleken

både hör och vill.

 

I den frodas och fruktas Gud.

Hans bruds skönhet  kan

Ingen förstöra.

 

Elina Nilsson  

 

 

 




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-05-20 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP