Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Desperat av sorg, saknad........kan få en till nästan vad som helst........


Sista utvägen

Utom sig av saknad
stod jag lutad
över räcket

kanalen flöt mörk...

skulle mitt mod
svika

neonljuset

sken med
skarpa
konturer

störde faktiskt

mitt försök

att en gång
för alla

hoppa!




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-05-20 13:21



Bookmark and Share


  Anders P VIP
ja, någon gång önskar man att man själv kunde varit där och stört. Stark dikt med ett litet skönhetsfel. "utom sig" bör följas av ett tilltal i tredje person, inte "Jag" som du skriver. då borde det vara "utom mig"
2006-05-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Karen!

Tur att neonljuset fanns! Stark dikt om en väg som jag hoppas inte blir av. Fortsatt trevlig helg önskar Fredrik
2006-05-20

  Tino
Smärtsam!
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg