Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett under



Kan det vara ett under
någonting måste det vara
Jag tänker inte på himmel eller jord
eller sol och sommar
eller regn och åska
eller dag och natt
eller fattig och rik
eller glad och sorgsen
Undret är du och jag tillsammans
Så måste det vara




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-05-20 13:23



Bookmark and Share


  Albert
otroligt vacker!
2006-05-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Vad fint diktat! Blir glad och upplyft. Det är verkligen ett under att två förenas. Hälsar vännen Fredrik
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors