Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brunnen

en uttorkad brunn på vatten
du ber om mer
du ber mig
ge mig vatten
min strupe är torr
släck min törst efter dig
men
allt som finns kvar
på botten
är sanden efter vattnet
som jag tillät någon annan att dricka av




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-02 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H