Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dess like


Jag ville inte mer, aldrig mer
så jag stängde av
hade fått nog

Men jag är väl inte sämre
än att jag kan ändra mig

Eller...min själ ändrade mig

Min själ vill finna sin like
Sträcker sig ut
Letande...

Trosviss om att lyckas




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-02 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra skrivit
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP