Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google


En dag med min älskade pappa och syster.

Denna dag har blivit ett minne för livet
i mitt hjärta.

Ler varmt och ömt mot pappa min,
som strålar som en sol när han kom innanför
detta finska Ålderdomshem.

Han fick kramar så det stod hett till,
han visste inte vilket ben han skulle stå på.

Vi skrattade som aldrig förr,
tills syster min stirrade på oss och blicken hennes
virvlade runt som osaliga andar!

Pappa fick en djup tallrik med soppa som slank ner
med det mjuka brödet i ett nafs.

Jag hämtar kaffe och efterrätt som bestod utav
gräddmousse med färska hallon.

Sedan njuter vi av surret kring oss och
småler mot varann pappa, min syster och jag!

Jag Älskar min pappa så mycket!
Att se honom må gott gör mig så innerligt glad!

Vad är bättre än att få rå om sin pappa en sådan dag!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-02 23:26



Bookmark and Share


  Ric
Helt underbar läsning, speciellt såhär i tider då man annars mest hör kritik mot äldrevård, äldreboenden osv :)
2017-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig dag att minnas...så fint...
2017-03-06

  Ljusletaren
Vilken lycka ... grattis :-)
/kram
2017-03-06

    Dan Myrbeck
Låter toppenfint - en dag av lycka!
2017-03-03

    ej medlem längre
Vackra kärleksvarma ord om en dag att minnas med lyckotankar.
2017-03-03

  bluedröm VIP
Den värmer mitt hjärta ?
2017-03-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP