Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankefel

-Vad gör du här?


-Tankefel

-???

-Ja jag har aldrig förstått hur de tänker


-Så när han sa till mig att stå still sa jag:

det bestämmer inte du,sedan slog jag av honom mössan


-Och när jag skrattade på rättegången så valde de mellan sing sing och fängelse


-Och nu är du här


-Nu är jag här




Fri vers av Ali D VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-05-20 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP