Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på artikeln DN


473.Donald Trump ...

...skyller Obama för avlyssning?

JUST PRECIS!

Under demokraternars tid i Vita huset
avlyssnades de viktigaste EU-länderna
(Redan glömt?)
varför DÅ inte på hemmaplan ?

Edward Joseph Snowden
avslöjade mycket brett
om dubbelmoralen inom det demokratiska partiet!

RESUME:

Demo_Etikett leende! Var på din vakt .......




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-05 09:15



Bookmark and Share


  H.C.B
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2042761 ha den du! kram

2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP