Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Som en sjungandes gungandes våg!

Fragile like porcelain

Som en sjungandes gungandes våg

Sitter du naken på mig

 

Please give me a reason to level it all out

Översköljandes vacker blir livet och känslan

Give me some kind of hope

 

 Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-03-02




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 187 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-05 10:43



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Vacker kärlek i ord och bild
skir och ljuvlig
2017-03-06

  StinaJ VIP
Som ett stormande hav är känslan.
2017-03-06

  Blomma-Stjärna VIP
som en sjungandes gungande våg av upp och ned och hopp!
2017-03-05

  alicja lappalainen VIP
vädjande vacker ...
2017-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Kärleken är ljuvliga, gungande vågor!
2017-03-05

    ej medlem längre
Sensuella ord av kärlek.
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin