Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ränderna går aldrig ur


Den röda svansen


Den röda svansen
fick liv i blåsten
skapade stilar
som varade ögonblick
gjorde att skrattet
förstärktes, vann frihet
och fötterna miste
sin tyngdkraft i yran

Den röda svansen
växte med åren
och stelnade småningom
Blåsten försvann,
men i stunder hon mindes
den lekfyllda tiden
de vindar hon hängett
sin luftburna vals

Den röda svansen
blev grå som ett minne
och var nu en bild
av det svunna, men ändå
sökte sig blåsten
till huden inunder
förstärktes, fick frihet
och henne att dansa.



2/3 2017




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-05 10:49



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ser framför mig en ung livsglad flicka med röd hästsvans - som blir gammal och grå men ändå förblir fri och dansant!
2017-03-05

  Nanna X
Spännande svansdans!
2017-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP