Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De dummaste människorna

De dummaste människorna

är de som inte lär sig något

av sina misstag




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-06 11:06



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Öknens ros väcker ett intressant spörsmål för min egen del...
2017-03-06

  Öknens Ros VIP
att tro gott om sina medmänniskor fast de ofta är oärliga, är det att vara dum? I så fall begår jag nog många misstag. :/
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP