Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslös irritation

livet min vän 

alldeles för kort äro

att slösa bort på 

meningslös irritation 

 

är livet så trist 

meningslöst

att det är värt energin 

bli irriterad på att en bilist 

gör galet framför dig i trafiken 

 

eller är det värt bli irreterad på

familjen 

att någon inte hängt upp jackan 

inte ställt skorna i skohyllan 

 

vad är viktigare

fundera en stund 

är det inte viktigare 

se dina barn leka 

eller göra någon glad 

uppskatta nuet 

läsa en bra bok 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-06 14:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jo vi alla Larz behöver sila smolken ur bägaren... Sofhia fortsätt leda oss rätt är du vänlig... Det behöver vi ge varandra då och då en godords knuff och uppmärksamma vad vi inte ska hänga upp oss på! Bra sååååå bra skrivet! tusen tack!
2017-03-09

  ULJO
Lev och njut av livet utan att lägga energi på irriterande moment.
2017-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer själv vad jag blir irriterad på.
Det ska ingen tala om för mig.
Jag behöver inte stå till svars inför någon människa.
2017-03-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77