Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duell

Jag njuter av nattens duell
kärleken äter mig levande

Jag fyller min resväska med piller
en betalning gjord i blindo

Jag inser att livet
inte har någon mening
men ändå måste jag söka efter den

Hela världen är mitt enda vittne




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-03-07 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP