Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ork

ork

var är du

var försvann du

kork på ork

verkar vara rätt ord

för korken liksom 

sitter fast 

lossnar inte 

orken blåstes bort

i stormens öga 

försvunnen 

borta från min syn 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-09 10:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den kanske behövde vila sig litet? vem orkar vara ork hela tiden?
2017-03-15

  Lars Hedlin
kraft kramar
2017-03-12

  Solstrale VIP
Sänder dig ork på flaska... Dvs ork på kork....
2017-03-09

  ULJO
Igenkänning känslomässigt
2017-03-09

  Jeanne-Marie VIP
Fin dikt men krossa inte flaskan bara. Ibland får man förstöra korken. :)
2017-03-09

  Jeanne-Marie VIP
Fin dikt men krossa inte flaskan bara. Ibland får man förstöra korken. :)
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77