Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man tänka


utan att gå sönder?

Varför frågar han så?

Varför pekar jag på fönstret
som kanske inte går att öppna?

Denna dag är blommorna tysta
och jag förstår inte
fåglarnas sång

Gå sönder, säger jag
och ångrar genast mina ord
Vart sången tar vägen
kan vi bara undra

Den driver sakta bort
över slättens ändlöshet




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-09 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP