Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min själavän <3


Lena Mitt Ljus I Mörkret

Låt mig stanna i ditt hjärta, du är för alltid i mitt
Låt oss le och lätta i en framtid så fin
Förvandla all smärta till lärdom i tid
Vi förbannar med rätt allt plastigt som finns

Du är mitt ljus i mörkret, jag kommer alltid vara din
Trots allt grus i bröstet, aldrig kall som en sten
Det är hos dig jag finner trösten, aldrig försent
Alla fina minnen söker plats i vårt liv

Den stora kraften är fin, den förde oss samman
Vi tar stora kliv tillsammans och förvandlar
Negativt till positivt som hjälper oss landa
I en framtid så fin, du får mitt hjärta att banka

Älskar din varma kropp nära min
Frälsande flammans hopp den är ju din
Gåva till mig så nu lovar jag dig att göra allt jag kan
För att aldrig mer såra dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-09 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl