Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårflöde

Snön som ett pansar
haft sitt grepp om naturen
upplösningstillstånd

smältvatten, bäckar
ringlar sig ner för backen
solreflektioner

människor tinar
känslorna med dem
luften signalerar vår

 
© Ann Åhsberg  




Bunden vers (Haiku) av Ann V Åhsberg VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-09 15:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat om våren och dess
återkomst!
2017-04-27

  Minkki VIP
härligt - och just så, vi människor är väder- eller årstidsstyrda, fint fångar Du de tinande känslorna
2017-03-15

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker bild!

Tre härliga haikusar om hur Naturen
och Människorna tinar upp i solen och värmen...
Man önskar hett, att dessa inte bara gällde Norden utan hela Jorden
och all Världens Människor...
DÅ... skulle vår Kära Moder Jord
blomma ut i en sagolik Vår för alla...!

Stort tack!

2017-03-12

  Gunnel Eriksson VIP
Tre fina haiku ger en
underbar vårkänsla.
2017-03-10

  Goraxy 89 Orion VIP
Underbart o skönt att läsa en sådan hyllning till våren och livet i dessa frostbrutna tider här bland frusna finländare och svenskar!!!
2017-03-10

  Verner Forsman
Ofta som vi också tinar... samtidigt med våren.

Riktigt vackert diktat. Om både naturen och även människor som smälter.
2017-03-09

  Chawa VIP
Vackert vårflöde i ord och bild!! Ja det är lika förunderligt från vår till vår...

"människor tinar

känslorna med dem" - vackert och sant, tack!
2017-03-09

  ULJO
Äntligen. Din text är mer pålitlig än meteorologernas progmoser
2017-03-09

    ej medlem längre
Ja nu tinar man upp vartefter marken blir bar och vårvindarna blåser sönder isen... härligt att se vågorna glittra i solljuset!
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann V Åhsberg
Ann V Åhsberg VIP