Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar



När morgonen väcker dig
läs din längtans drömmar
bakom ännu slutna ögonlock
Vakna sakta
förlorade ögonblick
är också livet
det som rinner förbi
medan du längtar
Öppna dina ögon
att leva kräver mod
Våga vara levande nu




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-05-20 20:09



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Ja, det krävs mod för oss alla att leva. Även de förlorade ögonblicken är vårt liv. Bra och klokt tänkt. Hälsar Fredrik
2006-05-21

  Anders P VIP
"förlorade ögonblick är också livet" vilken fin tanke och formulering.
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors