Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka

tanka 

banka 

babbla 

all orkeslöshet

tanka energi 

jag gjort några dagar

känns bättre 

inom 

inte lika stressad

släpper det jag inte 

kan påverka 

släpper taget 

vilar i nuet 

ser vad jag har 

nära 

tätt intill




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 324 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-03-10 11:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant så
våra batterier laddas om
tätt intill
2017-05-23

  ULJO
Precis man måste ladda batterierna för att få ny energi
2017-03-13

  Lars Hedlin
Påfyllnad!
2017-03-12

    ej medlem längre
kLokord,hjärtat!
2017-03-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt att du känner dig bättre till mods!
2017-03-10

  Marita Ohlquist VIP
Levnadsvisdom på hög nivå!
2017-03-10

  Öknens Ros VIP
det gäller att ladda batterierna när det behövs.
2017-03-10
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77