Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska älska de som alltid älskar

Stick nu
Strax är en till här
Jag vilar upp mig ännu
Testar igen att hålla upp min sfär
Men det värker så förbaskat i mina ben
Jag har alltför länge burit de som inte haft kraft nog
När helvete ska jag få tid städa upp min egen show och scen
Hur länge ska jag älska utan förpliktelser, de bara mottog
Varför kan inte någon inge mig med frid
Inget svar och jag fortsätter grensla
Jag vill inte bara stå bredvid
Och bevittna mitt liv
På tumanhand
Bli dekorativ
Mittibland
Slående
Motiv




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-10 14:08



Bookmark and Share


  valpen
Shysst uppbyggnad.
2017-03-25

  Skogens Drottning
Snyggt!
2017-03-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Verkligen fint skrivet av Dig!!!!!!!!
2017-03-20

  Nils-Robert
En dikt som startar tankar och frågor men inte kan ge några svar.
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP