Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalejdoskop

 

Hur mörkret sluter om

när botten är nådd

 

Känslan är

faller fortfarande

 

Tiden som är i sammandragning

kämpande efter luft

 

Andetag för andetag

vrider sig allt i nano

 

Du måste kisa mot solen

för att vänja dig vid ljuset

 

Se färgerna igen

i skärvorna

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-11 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP