Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkandets sång

 

Minnen i dunkla vrår
pyr i sin ensamhet och bildar sår.

Öppna och variga
bidar de sin tid.

Alla vill bli sedda
innan det kan bli frid.

Ut i luften i livgivande vatten
renas och läkes allt
och ljuset lyser även på natten.

Ljust och klart
friskt och rent.

Ingenting blir någonsin för sent.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-11 21:47



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fint diktat sätt att gå vidare i livet.
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP