Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom våren - kom!

Det räcker nu!
Vill inte se några istappar och snöflingor mer!
Jag vill ha vår, nu - på riktigt.
Jag vill slippa dammsuga grusen som skosulorna släpar med sig in.

Jag vill upptäcka alla små blommorna som sticker fram en efter en och jag vill se knopparna brista på trädets gren - nu!
Vill även se alla flyttfåglarna poppa fram som gubben i lådan - siandes sommarvindar.

Kung Bore!
Titta hit - åk hem till nordpoolen igen och släppa fram fröken vår!

Jag längtar!




Fri vers av BlåhäXa
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-12 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa