Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel






Ser dagens ansikte
men även alla jag haft tidigare

en del saknar jag
andra inte

ser dagens ansikte
blåser iväg en slängkyss

går ut i köket
och sätter på kaffet











Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2017-03-13 12:48



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Helt UNDERBAR dikt i sin föredömliga enkelhet !

Gillar Mycket Mycket!!!
2017-03-20

  Salvation Pepper
Fin livsfilosofi!
2017-03-16

  överlevaren VIP
Bra sötma i orden och härlig balanserad text!
2017-03-15

  Ingrid Trolle
Det är väl precis så
man ska behandla
inkräktaren som
tagit plats i spegeln
2017-03-14

  Maria Sundelin VIP
Kloka ord
Kramar
2017-03-14

  StinaJ VIP
Insiktsfulla ord.
2017-03-14

  Blått Norrsken VIP
Helt enkelt underbart skrivet. Bra!!!
2017-03-13

  Janina Kaminska
Underbar inställning!
2017-03-13

  KattenKin VIP
Underbar inställning till sig själv. Vi är mångfasetterade både inom och utom, bäst att acceptera alla sidor, och alla dagar.
2017-03-13

    Peter Söderqvist
Fint skrivet om dagarna, med ett avslutande vardagsbestyr.
2017-03-13

    ej medlem längre
Underbart! <3 Precis så ska dagens ansikte hälsas och älskas. :-)
2017-03-13

  DominiQueen
Härligt om att vara här och nu och i nöjdhet, och i en acceptans och varm kärlek till varat och sig själv. den bästa supportern :-)
Ljus och Kärlek till vackra Quinnan i spegeln.
2017-03-13

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken härlig syn på sig själv.
Du är en levnadskonstnär.
2017-03-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Att älska sig själv och inte vara så självkritisk är en gåva. Den förvaltar du i tänkvärd dikt.
2017-03-13

    ej medlem längre
Så strålande skrivet tankvärd
2017-03-13

  Karina"Kia"
En "Puppup" tanke på människor som man liksom har slutfört och att helt plötsligt komma ihåg dom...

Kaffe har en mjuk eftersmak!
2017-03-13

  Nils-Robert
Ok, då går jag och sätter på kaffet jag med. :-)
2017-03-13

  M.Eta
Skön känsla att möta sin bild med en slängkyss. Nöjd och glad! Ha en skön kaffestund!
2017-03-13

  Öknens Ros VIP
trevligt möte! ;)
2017-03-13

  Anya VIP
Jaa många ansikten man haft under sitt liv. gillar särskilt slängkyssen... det är så man ska vara mot sig själv.
2017-03-13

    ej medlem längre
Vilken underbar inställning! Och vilken självrespekt!
2017-03-13

  Eva Helene VIP
Härlig text som gör mig glad!
2017-03-13

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En igenkännande resignationbagatell när
nian kommer på oväntat besök.
Hoppas kaffet smakade. TBG.
2017-03-13

  Marianne Räf
Jag har en bordsspegel, intill datorn.
Spegeln kan vara en vän!
2017-03-13

  Rise Little One
Härlig ställning till dagens ansikte ;)
2017-03-13

  ULJO
Suveränt agerat av dig. Hoppas kaffet smakar
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP