Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kraftfulla björnen

En kraftfull björn med lövtunna vingar. En dos av dödslängtan och konstnärlig förföljelse. Man bestämmer över sitt egna liv. Men när är livet just ett liv. I ögonblicket då döden sveper sig in igenom organens skinnflådda hölje. Eller när den euforiska tösten blir till synes ursinnig.
E U F O R I. Den totala lyckan. Skämtet. Teasern. Den blodstörstande reklamkampanjen. Knarket som får varenda kämpande överlevare att fortsätta simma. Trots att havets böljande orgasm omvandlats till stinkande, ångande tjära. Vart jag än går stinker det. Men jag kan inte skylla på naturens vackra dominans. Det är jag som stinker. Om jag så skulle bada mitt blod i en otyglad geiser skulle min själ ändå förbli grisaktig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av VackrareÄnLivet
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-14 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VackrareÄnLivet