Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte så bra på kärlek

Din hand når mitt inre. Min ömmaste punkt.
Eller kan den det?
När du rör vid mig så stannar världen upp.
Jag känner mig rädd.
När du talar till mitt inre vill jag ge dig all min kärlek.
Tiden går snabbt. Tiden går långsamt.
Har jag vågat drunkna i dina ögon?
Klart jag har! Eller...?
Vad har du för...Jag har glömt vad du har för ögonfärg?
Bruna? Ja, dom är bruna.
Vi har talat så mycket om ögonkontakt men ändå minns jag ej.
Konstigt. Eller?
Kanske är det såhär det känns att vara kär?
Jag trodde det skulle kännas annorlunda.
Jag mår inte bra.
Jag vågar inte.
När du rör vid mig så ryggar jag tillbaka.
Du får knappt kyssa mig fastän du så gärna vill.
Du säger att du är så jävla kär i mig. Hur kan du vara det?
Du kan få vem du vill. Det är jag säker på.
Någon som hade känt starkare för dig än vad jag gör. Men det vill jag inte.
Jag hade velat ligga bredvid dig nu.
Hållit om dig.
Gråtit i mitt famn.
Men jag är så glad över att jag ligger här ensam.
Du är så fin.
Men jag är en konstig jävel.




Fri vers (Fri form) av VackrareÄnLivet
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-20 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VackrareÄnLivet