Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan


Den börjar i solar plexus

Känslan

Stiger sakta uppåt
till hjärtat
som börjar slå hårdare

pa-dam pa-dam

Upp till halsen
som snörs åt
får svårt att andas

Upp till ögonen
där känslan kommer ut som
tårar




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-14 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP