Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det fina med oss, älskade

Det är det fina med oss, älskade.
Dynamiken.
Intrigen.
Friktionen.
Den ömma tonen.
Integriteten.
Hemligheten.
Den delade ensamheten.
Den självklara tveksamheten.
Ibland är jag förvisad. Tusen ljusår ifrån.
Ibland får jag komma närmare.
Än bläcket under huden.
Innanför din skjortärm.




Fri vers av Vilsna
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-14 21:53



Bookmark and Share


  Mymlan58 VIP
Den delade ensamheten... fint formulerat.
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna