Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under natten

 

 

gungar det svarta havet sakta

den lilla båten

som ett nötskal

bland lysande mareld

som en spegel

av den svarta himlens

gnistrande stjärnor

som utkastade diamanter

på den svarta sammeten




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-14 23:08



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker, sensuell o romantisk
drömvision, att gungas till ro och sömn utav...!

Särskilt berördes jag utav:
"...som en spegel
av den svarta himlens
gnistrande stjärnor
som utkastade diamanter
på den svarta sammeten...!

Varmt tack!
2017-03-17

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert målar du med orden!
2017-03-15

  Eva Helene VIP
En dikt att ta till sig och njuta av. Mycket fint!
2017-03-15

  Goraxy 89 Orion VIP
Gnistrande stjärnor, diamanter och svart sammet slår alltid an på romantiska sinnen - liksom den gamla gamla Moody Blues låten "Nights in White Satin" får dikten hjärtan att smäkta :)
2017-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Med små fina penseldrag målar du en vacker bild!
2017-03-15

  ULJO
Vilken fin text
2017-03-15

  Valter Örn VIP
Vilken vacker tavla du målar upp. Jag önskar jag drömmer en så vacker dröm i natt !
2017-03-15

  walborg
En bild av tillit mitt i oändligheten omkring
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle